Monday, July 20, 2009

IT'S A ROUND WORLD INDEED

Satu je kelemahan org perempuan, die cepat cemburu. Kalau ader yg ckp die tak cemburu langsung, die bukan perempuan la tu. Ader jugak perempuan yg tak kisah menjadi “the other woman”. Dah tau lelaki tu ader gf/bini, but still hak org jugak yg nmpak mcm best. Ini memang tak patut dimaafkan. Sanggupkah anda membina kebahagiaan atas air mata org lain? Sanggup?

Kalau sanggup, just remember dunia ni bulat. Mungkin sekarang kau tersenyum kepuasan sebab berjaya merosakkan hubungan org lain, tp suatu hari nnt hubungan kau pulak yg akan dirosakkan oleh org lain. Ape omputih cakap, “what’s goes around comes around, what goes up must come down.” In other words, kalau hari ini kau membuat org break up, bercerai-berai, esok2 atau lusa2 kau pulak akan berada di tempat mereka yg telah kau aniaya. Still, I am true believer in karma.

4 comments:

  1. babe, if your boyfriend yang gatal2 ngan pompuan lain...you can't blame the women 100%. if your boyfriend truly loves you he wont even respond to the girl at the first place. It's the question of fidelity and loyalty. If you know he's like that why u want to stick to him? he's not on the losing end. You need to quit on him now, there's much better guy out there.

    ReplyDelete
  2. yes, i know that. tp entah la kenapa i keep going on in with the relationship. mcm my earlier post, kalau ade org ckp A tu jahat, lg la i nk kenal die. sbb i ni degil orgnya.

    so, when it comes to my relationship, i hold on to it no matter how taxing it is. maybe because im a true believer in love. before this, believe me, i dont buy all this love crap. tp bila i sendiri yg kena and fell in love for the first time, wow mmg kuat penangan cinta.

    so, maybe im holding on because i really love him. walau ape pun die buat. setakat ni i try to prove that no matter what happens, i stay. i ni degil, so ini maybe my fate.

    hmmm, so what about u? how is ur relationship? do u have any blog that i can read and respond to?

    ReplyDelete
  3. gimme ur email..i'll email u

    ReplyDelete